BOJLER SREDNJE ZAPREMINE / BP EMAJL

Ovi električni akumulacioni grijači vode, svoju primjenu nalaze u glavnom u porodičnim kućama ili stanovima i prilagođeni su da rade pod pritiskom vode do 0,6 Mpa. Kazan bojlera izrađen je od emajliranog čelika čime se ne narušava higijenska ispravnost vode.
Vanjski plašt koji je dostupan u dvije različite boje ( bijela, siva ) površinski je zaštićen epoxipoliesterskim prahom, dok izolaciju čini kamena vuna koja sprečava toplotne gubitke u skladu sa normama!
Grijač bojlera je montiran na eliptični otvor koji omogućava jednostavnije i lakše održavanje. Mg anoda koja se montira uz grijač sprečava nastajanje kamenca i produžava vijek trajanja grijača.
Vanjska regulacija temperature omogućava podešavanje temperature vode do 75 0C. Uz bojler se isporučuju tiple i vijci za montažu, kao i sigurnosni ventil. Garancija na kazan bojlera je 5 godina, dok je na elemente elektrogrupe i ostale dijelove garancija 1 godina.

‹ Uputstvo za upotrebu ( PDF ) ›

Naša vizija
Vizija firme ‘’Procesna oprema inženjering’’ je biti moderna, učinkovita, inovativna firma koja će kvalitetom svojih proizvoda
poboljšati kvalitet svakidašnjeg života, zadovoljiti potrebe naših klijenata i na taj način izgraditi i održati status poželjnog poslovnog partnera.

Novosti
Dokumenti:
Kontakt informacije
  • PROCESNA OPREMA INŽENJERING d.o.o.
  • Omladinska bb, 78250, Trn - Laktaši
    Republika Srpska, BiH

  • Telefon: +387 51 586 100
    Faks: +387 51 509 660
    E-mail: procesnaoprema@spinter.net